Om Kirstinelund

Historien

PWS Bostedet Kirstinelund blev startet i 1999 af Norman Rask Pedersen og er specielt indrettet til personer med PWS. Her bor pt. 7 med Prader Willi Syndrom.

Som sagt flyttede den første beboer ind i sensommeren 1999 og til en start bestod Kirstinelund af Norman og Kirsten, som var blevet godkendt til at fungerer, som plejefamilie. I 2002 blev Kirstinelund ombygget første gang og midt på året flyttede Kirstinelunds 2. beboer ind.

I mellemtiden var der kommet en ung til under 18 år, som var begyndt i aflastning

Samme tid som Kirstinelunds 2. beboer flyttede ind begyndte Kirsten at arbejde fuldtid på Kirstinelund, da det forinden kun havde været Norman.

I 2006 flyttede den beboer ind, som indtil da havde været på Kirstinelund i aflastning, i en ordning, der stille og roligt var blevet udvidet med årene. Og så var der pludselig tre beboere.

Så begyndte tankerne at spirrer om at udvide Kirstinelund, således at beboerne ville have mulighed for at have et blivende hjem, så længe de måtte ønske det. Derfor blev der søgt om at blive godkendt til et bosted og i 2008 var det en realitet.

I 2010 byggede Kirstinelund om for anden gang, således der kunne blive plads til 8 beboere i alt. Samtidig med det blev Kirstinelund omdannet til en selvejende institution med en bestyrelse.

Og i starten af 2011, mens ombygningen stadig stod på flyttede den 4. beboer ind. Året efter kom den 5. beboer til og i dag bor der 5 voksne og to børn/unge med PWS.