Nyheder

Året 2013 | Året 2015 | Året 2014 | Året 2012 | Året 2011

Nytårsaften

De fleste beboer fejrede som altid nytår på Kirstinelund og her fik den på alle tangenterne, set i forhold til de mange retter, der blev serveret.

Alle beboerne kommer jo med hver deres traditioner og disse blev flettet ind således alle kunne genkende noget fra tidligere tider.

Det er den måde vi har gjort det på igennem mange år og efterhånden, som der er flyttet nye beboere ind her, har vi ligeledes fået deres traditioner flettet ind i denne festlige aften.

Årets sidste dag, blev afsluttet med et fantastisk fyrværkerishow.

Julekoncert

D. 11. december tog vi til Sædden kirke hvor vi hørte Esbjerg Post-orkester, der spillede en god blanding af danske og engelske juleklassikere.

Det var en dejlig koncert, som alle nød rigtig meget.

Julehygge

Som altid havde vi arrangeret julehygge for beboerne og deres familier. Hvor der blev serveret lidt gløgg og æbleskiver, samt lidt juleknas.

Beboernes familier mødte talstærkt op og fik mulighed for at hilse på Bettina, som lige var startet få dage forinden.

Det var en dejlig og fornøjelig eftermiddag.

LEV Efterårsfest

D. 4 oktober var vi afsted til LEV efterårsfest, hvor vi fik spist god mad, spillet lotteri og danset en masse. Forinden havde alle beboerne været en tur ved frisøren, for at få klippet lokkerne og sat håret til den festlige aften.

Mere wellness

D. 13. september var der atter wellness dag, efter samme princip, som sidste gang og alle nød at blive nusset om.

Beboer ferier

Her i løbet af sommeren har alle beboerne været på forskellige ferier, enten med deres familie eller med personale her fra.

Der har været ferie på Hotel Legoland, med div. besøg i parken, Lalandia og Givskud Zoo.

Så har der været en på bondegårdsferie med alt hvad det indebærer. En tredje har været på campingferie.

Der har været holdt ferie på Fanø og så har der været småudflugter til bl.a. Søndervigs sandskulpturer.

Jo, alle har skam fået en på opleveren i løbet af den skønne sommer.

Wellness dag

Fredag d.14 Juni, var der wellness dag for alle pws beboerne. Om formiddagen kom her en massør og gav dem alle en skøn massage, det var lige noget de alle nød og om eftermiddagen kom der så en fodterapeut og så fik de alle fem nusset og plejet fødderne...

Det var en gangske fantastisk dag for dem alle, og der var da også nogle medarbejdere der var temmelig misundelige

Cirkustur

Fredag d. 3 maj. var der cirkus i byen og vi havde bestilt billetter på første parket. Beboerne så dygtige artister, heriblandt klovne, heste og et æsel, og så selvfølgelig også elefanter. højdepunktet, var da en elefant midt i forestillingen skulle lave og at der så kom en trillebør ind, som elefanten kunne benytte sig af...

Gymnastikopvisninger

Alle beboerne har her i foråret været til gymnastikopvisninger, i henholdsvis Tommerup og i Holsted. Sammen med Mix-holdet lavede de en super fin opvisning og OL-pigerne gav ligeledes publikum en rigtig god oplevelse.

Svømmestævne

En af vores beboere, har her i februar, deltaget i et stort svømmestævne, hvor det gav til en superflot sølvmedalje, det synes vi er rigtig godt gået... eller vel rettere svømmet.

Teaterture

Så har et par af vores beboere allerede været på et par ture til Esbjerg Musikhus, hvor der er blevet hørt wierner musik og set teaterforestilling, det er nogle rigtig gode ture, hvor vi altid nyder noget skøn mad på caféen forinden, ja det er nok højdepunktet for vores beboere med pws, og bagefter får vi så en dejlig kultur oplevelse.

 

 

Møde med Jette og Finn.

Vand sjov i Madsby Parken.

Wellness dag på PWS Bostedet Kirstinelund

 

 

 

 

 
   
 
Kirstinelund | Kjeldbjergvej 9 | 6650 Brørup | 75 38 80 42 | 24 66 43 75 | kirstinelund@bbsyd.dk