Nyheder

Året 2014 | Året 2015 | Året 2013 | Året 2012 | Året 2011

Musikhuset Esbjerg

Tre af beboerne tog på en fælles tur ud for at se svanesøen, det var en rigtig dejlig tur, som de hver især nød. En anden beboer har været ude og se wiener koncert, dette var ligeledes en god oplevelse.

Efterårsferie

Efterårsferien nød vi i Pøt Strandby, hvor vi havde lejet et dejligt sommerhus med pool og det var rigtig fedt. Vi havde mange gode oplevelser og ture i ferien og vi havde valgt at naturen skulle være et gennemgående tema på ferien. Vi havde stjerneløb på stranden, hvor vi bl.a. skulle finde ting der ikke hørte til i naturen. Vi var også en tur i Aqua, hvor vi kunne se nogle af de dyr der bor i den danske natur og lige den dag var Grev Dracula forbi og fortalte om myter og vi fik lov til at røre den kongekobra han havde taget med. Vi var også en tur i Tøndballe skov, en tur på Endelave og den dag skulle vi virkelig tidligt op for at nå færgen, men vi fik os en rigtig dejlig tur og en helt særlig frokost den dag. Vi var også ude at samle sten, som vi lavede flotte stenophæng af og så var der heldigvis også plads til at komme på restaurant et par gange i løbet af ferien.

Speedway

På vej til speedway gjorde vi holdt på en rasteplads. Her hyggede vi og spiste vores medbragte sandwich. Herefter var det tiden til at køre til speedwaybanen. Det var fantastisk vejr, så der var rigtig mange mennesker. Vi sad et godt sted og havde udsyn til 2. sving. Matchen var mellem Holsted og Esbjerg. Desværre var Nicki Pedersen skadet, så han skulle ikke køre for Holsted. Aftenen bød på godt speedway og desværre et par styrt, men heldigvis kom ingen alvorligt til skade. Vi nød en sodavand og den gode stemning. Esbjerg holdet var bedst i dag og vandt dagens match - hvilket var til stor glæde for en af vores beboere. På vejen hjem holdt vi igen ind på rastepladsen og fik denne gang vores aftenskaffe. En god afslutning på en vellykket aften.

Varde Sommerspil

D. 30/6 tog vi til Varde for at se "Byens bedste horehus". Det var en dejlig musical, med skøn musik, livlige cowboys og en fin kærlighedshistorie. Vi havde fået nogle gode pladser, hvorfra vi nød vores medbragte kaffe, hvilket var ekstra godt, da det blev lidt køligt i løbet af aftenen. Alle beboerne syntes at nyde forestillingen og da det var slut, var alle beboerne meget trætte og faldt derfor i søvn på vejen hjem.

Special Olympic i Frederikssund

Fredag den 23/5 kørte 3 beboere og en medarbejder mod Frederikssund, for at deltage som gymnaster. Fredag, skulle vi til åbning af OL stævnet i hallen. Det var en flot åbning og vild jubel da den Olympiske ild blev tændt. Vi blev bla. underholdt med viking slåskamp, karate og landsholdet i ethjulet cykel.

Lørdag var der fælles opvarming med andre gymnastik hold, så det var dejligt at møde andre glade gymnaster. Herefter var der tid til at øve serier igennem og vi havde lidt tid til, at kunne gå rundt i hallen og kigge på andre sportsgrene.

Der var en del tilskuere og TV Lorry kom forbi, så det var super:-) Der var sommerfugle i maven og dyb koncentration hos alle. Da alle var færdige var der en halv times pause, hvor dommerne regnede point sammen. Medaljeoverrækkelsen var et højdepunkt. Alle kom frem og fik en efter en håndtryk og medalje om halsen. Glæde og jubel og nogle hoppede op i luften da deres navn blev nævnt. Deltagerne fra Kirstinelund vandt rigtig mange medaljer.

Så var der tid til bad og omklædning til den store festaften i hallen. Der blev føntørret hår og lagt make up. Alle var så smukke med deres medaljer om halsen, da vi samlet gik til hallen og fandt vores bord. Det var noget rigtig lækkert mad vi fik. Efter desserten dansede vi et par danse til noget fedt musik, hvorefter vi satte kursen tilbage mod Kirstinelund med nogle meget trætte og glade gymnaster.

Lintrup Zoo

Søndag d. 27. april tog vi på en kort tur i zoo, hvor vi bl.a. var med til at fodre kamellerne. Vi var også rundt og se de mange krybdyr, som Lintrup zoo har. Inde i fuglehuset, gik vi blandt påfugle og krontraner, hvilket var et helt fantastisk syn. Vi nåede også at se deres ørneshow, hvilket var en fed oplevelse.

Wellness dag

Årets anden wellness dag, var fredag d. 25. april. Alle stod op til en dag, med en skøn forventning af at skulle nusses lidt ekstra om. Vores dygtige massør kom om formiddagen, hvor alle beboerne fik en god rygmassage og man kunne tydeligt høre rundt om i huset, hvordan der blev gnedet i hænderne af ren og skær glæde. Som altid var der gourmet frokost og lækre småretter i løbet af dagen. Over middag fik hver beboer en skøn behandling af deres fødder.

LEV forårsfest

D. 4. april var vi til LEV fest på ungdomsgården i Grindsted, her fik vi god mad, snakket med andre bosteder og ikke mindst fik vi danset en hel masse, samt vi fik spillet amerikansk lotteri. Det er som altid en begivenhed, der ses frem til og også denne gang var det dejligt at være afsted.

Det nye tilsyn

To dage efter vi var kommet hjem fra Grønland, fik vi besøg af det nye tilsyn, forinden havde vi skulle forberede en masse papirer. Det blev til en spændende dag, hvor tilsynet fik snakket med beboerne, medarbejderne, bestyrelsesformanden, forældre til beboerne og med ledelsen.

Grønland

Alle beboerne med pws, rejste til grønland d. 11. marts, vi har skrevet en masse om turen, under siden "Grønland".

Tommerup

Vi var afsted i Tommerup, den 1. marts, hvor både mixholdet og OL holdet, lavede en rigtig flot opvisning, med fine serier. Det var også rigtig spændende at se hvad de andre gymnastikhold, havde gået og syslet med i løbet af vinteren.

Europa League, Esbjerg - Fiorentina

En af beboerne tog til Esbjerg den 20. februar for at se favoritholdet Esbjerg i kamp mod italienske Fiorentina, desværre endte kampen 1-3, men alligevel var det en stor oplevelse, som sent vil blive glemt. Beboeren havde inviteret sin mor med til kampen og forinden havde beboeren budt på middag på Sisal.

Diletant 5. februar

Der var diletant i Nørbølling forsamlingshus med fællesspisning forinden. Stykket handlede om Alma, der havde en lingeributik, hvor fra hun solgte frækt undertøj, hvilket beboerne syntes var ret sjovt. Det var en super hyggelig aften, hvor vi grinede en masse.

Årets første wellness dag

Som i tidligere år, var der atter wellness dag, hvor vores massør, som altid kom med briks, skønne duftende olier og blid musik. Pws beboerne nød dagen i fulde drag og ikke mindst også fodteraputens behandling. Det er en virkelig stor nydelse for dem alle, hvor der bliver kræset lidt ekstra om dem, også i forhold til maden, som vi gør lidt ekstra ud af, samt serverer lidt kold hvidvin eller cider, også under fodbehandling, hvor vi også gerne serverer lidt frisk frugt eller lidt sødt.

 

Lintrup Zoo.

Lev fest 2014.

Fra Grønlands-turen.

Årets første wellness dag.

 

 
   
 
Kirstinelund | Kjeldbjergvej 9 | 6650 Brørup | 75 38 80 42 | 24 66 43 75 | kirstinelund@bbsyd.dk