Beskæftigelse

Beskæftigelsen på Lille Veum har opdelt deres arbejdsdag så dagen er opdelt i arbejde og fysisk aktivitet.

Formiddagene arbejdes der på et tekstil værksted og på et træhold. Der serveres et lille formiddagstraktement. Frokosten er portions anrettet og er individuelle. Eftermiddagens aktiviteterne er gåture, svømning og folkedans.

Beskæftigelsen i Enghaven Dyre – og Naturpark starter med en opgave om formiddagen, efterfulgt at et lille formiddagstraktement. Herefter fortsætter dagens gøremål med en medbragt madpakke, når klokken nærmere sig 12.00.

Beskæftigelse og STU-forløb i Glad Zoo. Beskæftigelsen starter med at hver især går i gang med sine arbejdsopgaver, som er afbrudt af formiddags pause og frokost pause. Frokosten er en medbragt madpakke.

Om Torsdagen er der STU dag i Esbjerg. Her er dagen delt op, om formiddagen er der undervisning, fx i trafik, fyrværkeri eller lign. Efter frokost står den på dyre undervisning. 

Beskæftigelse giver borgerne mulighed for at knytte ny relationer til kollegaer, venner og vedligeholde de allerede eksisterende relationer. Samtidig giver det borgerne mulighed for at udvikle sine kompetencer, som passer til den enkeltes ønsker og præmisser. 

På beskæftigelserne er der personale der har viden og erfaring med Prader Willi Syndromet.